Hero Claudia Nutrition

Biban de mare cu salata de microplante

Claudia Opriță · 1 min read · Publicat Nov. 10, 2022

Ingrediente

  • 1 biban de mare (aprox. 500g)
  • Zeama de la 1 lamaie
  • Sare
  • Piper
  • Microplante sau orice alt mix de frunze

Preparare

  1. Pestele curatat si spalat il pui intr-un vas termorezistent, il condimentezi cu sare, piper, storci zeama de la 1 lamaie si mai picuri putina apa in vas.
  2. Acoperi cu capac sau folie de aluminiu si il dai in cuptorul incins la 190°-200° pana cand se patrunde
  3. Pregatesti o salata din microplante sau orice alt mix de frunze verzi ai la indemana.
  4. Pentru salata poti face un dressing din: zeama de lamaie, 1 catel usturoi pisat, 1 lingurita ulei masline, sare.

Informații nutriționale

Calorii: 556 Kcal Proteine: 93 g Grasimi: 15 g Glucide (carbohidrati): 8 g

Fă primul pas către o viață mai sănătoasă acum Contactează-mă pentru un consult de nutriție